Atenție! Pentru un zâmbet curat și strălucitor de alb, folosește Kitul New Dental!

Acest kit conține un stop de încredere, respirație proaspătă, superputere de albire a dinților, dinți mai albi, o chiuvetă neagră, fericire și un pic de aroganță care, cu siguranță, vor scoate la iveală un zâmbet ‘ca la Hollywood’.
Ce cuprinde Kitul New Dental?

1 periuță de dinți din bambus

pudră pentru albire din cărbune activ organic

1 pastă de dinți cu cărbune și bambus

2 doze de ulei de cocos

Cu ajutorul periuței din bambus:

Periați dintii de 2 ori pe zi, timp de 2 minute, folosind pasta de dinți din cărbune activ. Această pastă de dinți ajută la albirea dinților, lăsându-i curați, fără pete sau tartru, dar și la prevenirea cariilor. În scurt timp vei scăpa de aspectul galben al danturii și vei avea o respirație proaspătă.

Pasta de dinti cu carbune activ:

Pasta de dinți este concepută special pentru albirea dinților și pentru întreținerea dinților albiti în prealabil, dar ajută și la mentirea dinților sănătoși și previne apariția cariilor. Pasta se folosește de două ori pe zi împreună cu periuța din bambus și cu pulberea de cărbune activ.

Pulberea de cărbune activ (activated charcoal)

Pentru o eficiență maximă, folosește pasta de dinți în combinație cu cărbunele activ. Periuța de dinți ușor umezită se înmoaie în pudră de cărbune și se periază dinții timp de 1-2 minute, de 2 ori pe zi. Pulberea nu lezează gingiile și nu zgârie smalțul dinților. În plus este un produs 100% organic, fără conservanți, coloranți, agenți de spumare sau floruri. Pe lângă toate acestea, sunt binecunoscute beneficiile cărbunelui activ pentru sistemul digestiv. Înghițirea accidentală sau intenționată a pulberii nu prezintă un pericol pentru organism.

Uleiul de cocos

Atacă bacteriile dăunătoare din cavitatea bucală, poate reduce depunerea de placă bacteriană, previne cariile dentare și lupta împotriva bolii parodontale. Datorită acestor beneficii, clătirea gurii cu ulei de cocoș poate îmbunătăți semnificativ sănătatea orală.

Pentru obținerea și menținerea unui rezultat optim în ceea ce privește albirea organică a dinților, se recomandă reducerea consumului de băuturi și alimente pigmentate, precum cafea, cola, ceai negru, vin roșu, coacăze, vișine, etc.

Lucrările dentare precum coroanele, fațetele, obturațiile (plombele) nu se albesc prin folosirea produselor din acest pachet.

Cât costă?
70 RON