implant dentar zambet de vedeta

Și tu poți beneficia de avantajele unui implant dentar.

Alege să ai grijă de sănătatea ta și să arăți mai bine!
Ce este un implant?

Un implant înlocuiește rădăcina unui dinte extras, fiind introdus atât în maxilar (maxilar superior), precum și în mandibulă (maxilarul inferior). Are forma unui șurub și servește ca suport pentru viitoarea coroană, respectiv viitoarea structură protetică.

Materialul folosit este titanul, material biocompatibil acceptat fără riscul unei respingeri, iar printr-un proces de integrare osoasă se formează o legătură durabilă cu osul maxilarului sau mandibulei, după caz.

Înainte de a se realiza coroana dentară (dintele propriu-zis), este necesară o perioadă de integrare (vindecarea osoasă).

După fixarea coroanei, dintele va arăta exact ca unul natural.

Sănătatea ta contează !
5 avantaje ale implantului dentar:

Un implant dentar, în funcție de tip și după atenția acordată folosirii, poate fi garantat pe viață! Implantul dentar va depăși ca durată de viață dinții naturali întrucât aici n-au cum să apară carii.
null
null

Împiedică deplasarea dinților

null
null

Este compatibili cu organismul

null
null

Imită în proporție de 99% senzația dinților naturali

null
null

Previne retracția gingiei

null
null

Stopează atrofia osoasă

null
null

Îți recapeți zâmbetul și încrederea în tine

null
null

Masticație îmbunătățită

null
null

Te vei simți mai tânăr

null
null

Dicție îmbunătățită

null
null

Fără ipostaze stânjenitoare

Ai grijă de imaginea ta!
5 motive să alegi un implant dentar:

Pacienții noștri care au beneficiat de un implant dentar susțin că și-au îmbunătățit calitatea vieții, se simt mai confortabil și mai siguri pe sine decât dacă ar fi ales punți fixe sau proteze dentare.

Peste 95% rată de succes pentru implanturile dentare

Pacienții noștri care au beneficiat de un implant dentar susțin că și-au îmbunătățit calitatea vieții, se simt mai confortabil și mai siguri pe sine decât dacă ar fi ales punți fixe sau proteze dentare.

Ce trebuie să ştiu despre reuşita implantului?

O rată de succes de peste 95% și 50 de ani în care implantologia a fost documentată, practicată și îmbunătățită, conving din ce în ce mai mulți oameni să apeleze la un implant dentar pentru înlocuirea dinților pierduți. Implanturile dentare reprezintă soluția de durată recomandată de specialiștii clinicii New Dental.

Important! Inserarea unui implant dentar reprezintă o procedură chirurgicală ce trebuie efectuată de medic specializat, cu pregătirea și experiența necesară care cunoaște complexitatea osului, pielii, mușchii și nervii implicații, pentru a garanta cele mai bune rezultate. Un studiu realizat de AAOMS (American Association of Oral and Maxillofacial Surgeons), citat pe site-ul asociației demonstrează o legătură direct proporțională între succesul procedurii, echipa de specialiști implicată, calitatea implantului și stilul de viață al pacientului, dispus să urmărească recomandările medicilor.

implant dentar
70

70% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani din Statele Unite și-au pierdut cel puțin un dinte într-un accident, în urma afecțiunilor gingivale, a unui tratament de canal nereușit sau din cauza degradării biologice.

Implantul dentar reprezintă o soluție mai bună decât punțile fixe și protezele

Pacienții care în urmă cu câțiva ani n-ar fi avut ca alternative decât o punte fixă sau o proteză dentară mobilă pentru a fi capabili să mănânce, să se exprime cu ușurință și să zâmbească, pot alege acum un implant dentar.

Punțile și protezele sunt mai degrabă o soluție de compromis și ridică nenumărate probleme. Protezele dentare pot să alunece ori să genereze sunete neplăcute în timp ce vorbiți sau mâncați, iar punțile afectează dinții sănătoși de care sunt fixate. Și mai gravă este resorbția osoasă, atrofierea din zona de unde dintele sau dinții lipsesc. Bolile de gingie, uzura inerentă și stresul folosirii sunt cauzele eșecului timpuriu al punților și protezelor, fiind necesară înlocuirea lor într-un interval de 7 până la 15 ani. Cu un implant dentar sunteți scutiți de aceste neplăceri!

Implantul dentar
reprezintă o opțiune mai bună decât punțile fixe și protezele!

În loc să se sprijine pe gingie (proteza) ori să se folosească de dinții sănătoși alăturați (puntea fixă), implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung pe care chirurgul specialist BMF o plasează în maxilar sau mandibulă și fuzionează cu osul prin procesul de integrare osoasă. Implanturile dentare fiind integrate în țesutul osos, absorbția osoasă nu mai reprezintă o problemă. Ele nu vor aluneca vreodată, nu vă vor oferi momente neplăcute sau stânjenitoare.

Implantul dentar va depăși ca durată de viață dinții naturali întrucât aici n-au cum să apară carii!

Un implant dentar poate fi garantat în anumite condiții pe viață!

95

Peste 95% grad de reușită pentru un implant corect dentar.

Anatomia unui implant dentar

Implantul

Implantul din titan fuzionează cu țesutul osos.

Bontul

Bontul protetic se fixează la implant deasupra gingiei.

Coroana

Se fixează pe bont pentru o crea o imagine naturală.
implant dentar

Cum decurge procedura de inserare a implantului dentar?

Descrisă în 7 pași simpli

La început, medicul specializat în implantologie examinează pacientul și solicită un set de radiografii și analize care să-i confirme că acesta poate beneficia de un implant dentar.

Odată ce medicul își dă acceptul, pacientul este programat pentru intervenție la clinica New Dental.

La clinică, pacientul este anesteziat local, apoi medicul specialist face o incizie în gingie până la os și inserează implantul. Dacă se constată pierderi ale țesutului osos, medicul apelează la augmentarea osoasă pentru a fixa implantul.

Urmează tratamentul medicamentos post-operatoriu prin care se reduc inflamația și durerile și o serie de recomandări de care pacientul trebuie să țină cont.

După ce trec 3 până la 6 luni, pacientul este așteptat în clinică pentru fixarea bontului de vindecare și în doar câteva zile, gingia se va modela în jurul bontului la fel ca în cazul dintelui natural.

Urmează etapa protetică post-implant în care se ia amprenta și lucrarea ajunge la tehnicianul însărcinat cu realizarea coroanei / coroanelor dentare.

Pacientul vine la clinica New Dental unde lucrarea este montată în implanturi împreună cu bonturile definitive.

Așa cum demonstrează pașii descriși, montarea implantului dentar reprezintă un efort de echipă unde sunt implicați medici specialiști în implantologie, uneori anesteziști, tehnici și alți medici care elaborează un plan de tratament pentru toată perioada anterioară fixării definitive a lucrării și reguli de urmat ulterior pentru a menține implantul pe o perioadă cât mai îndelungată și la înălțimea așteptărilor pacientului.

Pacienţii cu implant dentar şi-au îmbunătățit viața!

Sunteți un candidat pentru implantul dentar?

Indiferent dacă sunteți tânăr, de vârstă mijlocie sau la vârstă înaintată, chiar dacă trebuie să înlocuiți un dinte pierdut, câțiva sau pe toți, implantul dentar este o soluție pentru dumneavoastră. Cu câteva excepții precum ar fi copiii în perioada de creștere, implanturile dentare reprezintă alegerea unui număr cât mai mare de oameni, de toate vârstele și aflați în ipostaze diferite.

Care au condiții medicale diferite

Dacă poți susține un tratament dentar de rutină, sunt șanse mari să te califici, cu mențiunea că o serie de precauții se impun în cazul celor care suferă de afecțiuni cronice, tensiune ridicată, bruxism sau diabet zaharat.

Fumătorii

Cu toate că fumatul diminuează șansele de reușită ale implantului, nu le exclude.

Care folosesc în prezent punți sau proteze dentare

Implanturile dentare pot înlocui coroanele sau protezele, ori pot fi folosite în paralel cu punțile dentare, susținându-le și adăugând un plus de confort.

Copiii

În cazul copiilor, soluția implantului este amânată până ce se finalizarea creșterea maxilarului, dar sunt situații când un implant se poate folosi inclusiv pentru copii ca parte a tratamentului ortodontic.

Cu probleme la nivelul gingiilor și dinților

Aproape toate implanturile făcute pe pacienți care și-au pierdut dinții din cauza paradontozei s-au finalizat cu succes.

Care suferă pierderi de os

Este un fenomen des întâlnit în cazul persoanelor ce suferă de paradontoză, unde specialistul în implantologie poate apela la grefă de os pentru a fixa în siguranță implantul.

Tipuri de implant dentar

Implant Straumann

Acest tip de implant permite încărcarea și implantarea imediată a implantului în zona pierderii dintelui. Încărcarea imediată ușurează tratamentului și crește gradul de satisfacție al pacientului. Implantul dentar Straumann oferă o legătură puternică și precisă între bonturi și implanturi.
Straumann este o companie elvețiană, cu o experiență îndelungată în domeniul stomatologic.

Implant Nobel Biocare

Acest timp de implant permite realizarea unei estetici excelente, cu o foarte bună stabilitate, chiar și în cazul unui țesut osos compromis. Nobel Biocare are 50 de ani de experiență pe piața stomatologică. De la proiectarea și fabricarea de implanturi, la lansarea de noi concepte de tratament, nimic nu este lăsat la voia întâmplării.
Este indicat în majoritatea situațiilor clinice. Poate fi folosit pentru spații înguste și pentru os cu densitate scăzută. Producătorii îl recomandă ca pe un concept global, care permite rezolvarea adaptată tuturor situațiilor clinice întâlnite.

Implant INNO

Acest timp de implant oferă stabilitate pe termen lung, atât pentru țesuturile dure, cât și pe țesuturilor moi. Asigură estetică de durată și certitudinea că veți zâmbi fără jenă marjelor vizibile ale coroanelor.

Implant Anthogyr

Acest tip de impalnt este indicat în majoritatea situațiilor clinice. Poate fi folosit pentru spații înguste și pentru os cu densitate scăzută. Producătorii îl recomandă ca pe un concept global, care permite rezolvarea adaptată tuturor situațiilor clinice întâlnite.

Implant Ankylos

Produs de cel mai cunoscut fabricant de implanturi dentare din Coreea de Sud, reprezentă rezultatul a peste 20 de ani ce cercetare și dezvoltare. Implantul INNO este creat cu 4 spirale rotunde cu margini ascuțite care maximizează eficiența înfiletării și integrează așchiile osoase în spațiul dintre spirale.

Implant MIS

MIS oferă o gamă completă de implanturi dentare de ultimă oră, precum și soluții pentru restaurare extinsă și sănătatea orală.

Implant ARDS

Implantul ARDS de tip SMART reprezintă soluția perfectă pentru crestele subțiri prin mini implantul de Ø3mm. Designul unic al implantului favorizează compresia osului spongios în timpul inserției, obținându-se o stabilitate ridicată inclusiv în cazul osului cu o densitate scăzută.

Implant Zimmer

În ultimele decade, implanturile dentare Zimmer au câștigat încrederea a mii de specialiști în implantologie de pretutindeni cărora le-au permis să obțină rezultate considerate spectaculoase. Zimmer continuă să fie un lider de piață, oferind produse de top și rămânând concentrat asupra misiunii sale: revoluționarea industriei de implantologie.

Implant Bredent

Cu implantul SKY de la Bredent avem toate opţiunile protetice, graţie unei platforme unice cu diametrul de 4.0 mm pentru toate implanturile. Și folosind abutmenturi individuale fabricate în laborator sau prefabricate din linia estetică SKY, bonturi optimizate chirurgical şi protetic, se pot obține rezultate estetice perfecte, spre mulțumirea medicilor și încântarea pacienților.

Implant BioImplant

BioImplant reprezintă primul tip de implant care se pretează pentru inserare imediată. Este diferit de implanturile tip șurub și nu poate fi comparat cu acestea. Pacientul nu mai trebuie să fie supus unei intervenții pentru inserarea șurubului și, în schimb, implantul se inserează în locul dintelui lipsă.

Tratamentul este demonstrat clinic și își dovedește valoarea în ultimii 11 ani.

Implant Implantium

Implantium se remarcă prin calitatea implanturilor și opțiunile oferite. Producătorul pune la dispoziția medicilor implanturi cu diametrul între 3,4 mm și 7 mm, și lungimea între 7 mm (dintre care 6mm ajung în os) și 14 mm. În vârf, nou gama Slimeline de la Implantium vine cu diametre de 2 mm, 2,5 mm și 3 mm.

Cât costă un implant dentar?
TratamentPret
Implant dentar Alpha Bio (include bontul)2500 RON
Implant dentar ARDS (include bontul)2500 RON
Implant dentar MIS (include bontul)2500 RON
Implant dentar AB Dental (include bontul)2500 RON
Implant dentar INNO (Coreea)2600 RON
Implant dentar BioImplant2600 RON
Implant dentar Megagen2700 RON
Implant dentar Ziveco2700 RON
Implant dentar Implantium (include bontul)2900 RON
Implant dentar Zimmer3300 RON
Implant dentar Anthogyr3300 RON
Implant dentar Ankylos3300 RON
Implant dentar Straumann4500 RON
Implant dentar Nobel Biocare4500 RON
Implant dentar Zimmer Trabecular Metal5500 RON
Implant ortodontic700 RON
Bont protetic Alpha Bio300 RON
Bont protetic ARDS300 RON
Bont protetic AB Dental300 RON
Bont protetic MIS/Ziveco350 RON
Bont protetic estetic MIS500 RON
Bont protetic Implantium/Anthogyr/Megagen400 RON
Bont protetic estetic Implantium/Anthogy800 RON
Bont protetic Zimmer800 RON
Bont protetic estetic Zimmer1400 RON
Bont protetic Ankylos800 RON
Bont protetic Ankylos estetic1400 RON
Bont protetic Straumann900 RON
Bont protetic Straumann estetic(Zirconiu)1200 RON
Bont protetic Nobel Biocare1000 RON
Bont protetic estetic Nobel Biocare1600 RON
Coroană metalo-ceramică pe implant1100 RON
Coroană zirconiu-ceramică pe implant1900 RON