Program

Contact

Estetică Dentară
Zâmbetul înseamnă încredere! Câteva minute de râs sănătos pe zi reduc stresul. Acesta este un fapt susţinut de psihologi. Noi toţi ştim că un zâmbet atrăgător este rezultatul unei danturi sănătoase. De multe ori refuzăm să zâmbim pentru că dinții noștri nu sunt așa cum ne dorim. Dacă nu sunteți mulțumiți de forma dinților, dacă aveți dinți lipsă, sau nu vă place culoarea, dacă nu vă place profilul maxilarului dumneavoastră, sau expunerea gingiilor, dacă dinții sunt prea scurți/lungi, dacă sunt spaţiaţi sau încălecaţi, înseamnă că aveți probleme legate de estetica zâmbetului. Din fericire, evoluția tratamentelor stomatologice a ajuns la punctul în care există soluții pentru toate situațiile enumerate.
Albirea râmăne cea mai economică modalitate de a-ţi îmbunătăţi zâmbetul
Estetica dentară completează procedurile de estetică facială
Dinţii albi dau o senzaţie de prospeţime şi de tinereţe
Un zâmbet atrăgător ne dă încredere şi ne îmbunătăţeşte relaţiile cu cei din jur
Tratamentele de estetică dentară rezolvă, totodată, şi cerinţele funcţionale ale unor reabilitări orale
Faţetele dentare ne conferă beneficii de durată

Dar ce înseamnă, practic, estetică dentară?

Tratamente de albire

Albirea dinților înseamnă o curăţare aprofundată a dinţilor prin care nuanţa acestora poate fi schimbată. Cea mai simplă metodă pentru albirea uşoară a dinţilor este tratamentul de air – flow ce presupune aplicarea unui jet puternic de bicarbonat pe suprafeţele vizibile ale dinţilor. Pentru efecte mai vizibile se folosesc substanţe ce induc o reacţie de oxidare la nivelul suprafeţelor dentare. Acestea pot fi însoţite, sau nu, de o activare prin sisteme luminoase (lămpi). De altfel, în SUA, albirea dinților este principalul motiv pentru care oamenii merg la stomatolog.
fatete din material compozit prim-plan

Fațete dentare

Când nu eşti mulţumit de forma, culoarea sau de aranjamentul pe arcadă al dinților tăi, faţetele dentare sunt cea mai bună soluţie. Faţetele sunt indicate doar pe dinţi vitali (dinţi care nu au nervul scos). Aplicarea faţetelor se poate face no prep sau prep (fără sau cu o şlefuire prealabilă). Ele sunt nişte structuri subţiri, uneori de 0,3 mm grosime, ce se aplică prin cimentare (lipire) pe dintele natural. Faţetele au o rezistenţă extraordinară cu menţiunea că limitele lor sunt aceleaşi cu cele ale dinţilor naturali. Din faţete se crează celebrul Hollywood Smile, un concept din ce în ce mai popular în rândul oamenilor normali. Cu faţetele se poate obţine acel alb imaculat al zâmbetului de vedetă, rezultat ce nu se poate realiza întotdeauna dintr-o simplă albire.

Coroane integral ceramice

Coroanele dentare sunt un înveliş artificial ce se cimentează pe un dinte cu probleme. Practic, coroana dentară ia forma și structura funcțională a unui dinte natural. Tot coroanele dentare sunt cele care se fixează şi pe implanturile dentare. Coroanele integral ceramice au indicaţii de folosire pe dinţi devitali (fără nerv). Lipsa substratului metalic din aceste coroane le atribuie calităţile unui dinte natural. Au aceeaşi permeabilitate la lumină ca şi dinţii naturali. Nu poţi realiza o reabilitare estetică folosind structuri metalice, cum sunt coroanele metalo-ceramice.

Bijuterii dentare

Bijuteriile dentare sunt pietre preţioase de diverse forme şi culori, în general de dimensiuni mici, care se aplică prin lipire pe dintele natural, fără a îi afecta acestuia structura.

Estetica dentară oferă încredere. Tehnologiile de ultimă generaţie oferă soluţii. Totul pentru zâmbetul vostru.

ro_RO

Programare PopUp