Program

Contact

Implantul dentar
Un implant înlocuiește rădăcina unui dinte extras, fiind introdus atât în maxilar (maxilar superior), precum și în mandibulă (maxilarul inferior). Are forma unui șurub și servește ca suport pentru viitoarea coroană, respectiv viitoarea structură protetică. Materialul folosit este titanul, material biocompatibil acceptat fără riscul unei respingeri, iar printr-un proces de integrare osoasă se formează o legătură durabilă cu osul maxilarului sau mandibulei, după caz. Înainte de a se realiza coroana dentară (dintele propriu-zis), este necesară o perioadă de integrare (vindecarea osoasă). După fixarea coroanei, dintele va arăta exact ca unul natural.
Restaurează în proporție de 99% funcția dintelui natural
Este biocompatibil
Previne retracția gingiei
Împiedică deplasarea dinților
Stopează atrofierea osoasă
Nu se mai șlefuiesc dinții vecini pentru a realiza o punte

De ce ai alege implantul dentar?

Implantul dentar reprezintă o soluție mai bună decât punțile fixe și protezele

Pacienții care în urmă cu câțiva ani n-ar fi avut ca alternative decât o punte fixă sau o proteză dentară mobilă pentru a fi capabili să mănânce, să se exprime cu ușurință și să zâmbească, pot alege acum un implant dentar. Punțile și protezele sunt mai degrabă o soluție de compromis și ridică nenumărate probleme. Protezele dentare pot să alunece ori să genereze sunete neplăcute în timp ce vorbiți sau mâncați, iar punțile afectează dinții sănătoși de care sunt fixate. Și mai gravă este resorbția osoasă, atrofierea din zona de unde dintele sau dinții lipsesc. Bolile de gingie, uzura inerentă și stresul folosirii sunt cauzele eșecului timpuriu al punților și protezelor, fiind necesară înlocuirea lor într-un interval de 7 până la 15 ani. Cu un implant dentar sunteți scutiți de aceste neplăceri! În loc să se sprijine pe gingie (proteza) ori să se folosească de dinții sănătoși alăturați (puntea fixă), implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung pe care chirurgul specialist BMF o plasează în maxilar sau mandibulă și fuzionează cu osul prin procesul de integrare osoasă. Implanturile dentare fiind integrate în țesutul osos, absorbția osoasă nu mai reprezintă o problemă. Ele nu vor aluneca vreodată, nu vă vor oferi momente neplăcute sau stânjenitoare. Implantul dentar va depăși ca durată de viață dinții naturali întrucât aici n-au cum să apară carii!

Sunteți un candidat pentru implantul dentar?

Indiferent dacă sunteți tânăr, de vârstă mijlocie sau la vârstă înaintată, chiar dacă trebuie să înlocuiți un dinte pierdut, câțiva sau pe toți, implantul dentar este o soluție pentru dumneavoastră. Cu câteva excepții precum ar fi copiii în perioada de creștere, implanturile dentare reprezintă alegerea unui număr cât mai mare de oameni, de toate vârstele și aflați în ipostaze diferite. – Care au condiții medicale diferite Dacă poți susține un tratament dentar de rutină, sunt șanse mari să te califici, cu mențiunea că o serie de precauții se impun în cazul celor care suferă de afecțiuni cronice, tensiune ridicată, bruxism sau diabet zaharat. – Fumătorii Cu toate că fumatul diminuează șansele de reușită ale implantului, nu le exclude. Care folosesc în prezent punți sau proteze dentare Implanturile dentare pot înlocui coroanele sau protezele, ori pot fi folosite în paralel cu punțile dentare, susținându-le și adăugând un plus de confort. – Copiii În cazul copiilor, soluția implantului este amânată până ce se finalizarea creșterea maxilarului, dar sunt situații când un implant se poate folosi inclusiv pentru copii ca parte a tratamentului ortodontic. – Cu probleme la nivelul gingiilor și dinților Aproape toate implanturile făcute pe pacienți care și-au pierdut dinții din cauza paradontozei s-au finalizat cu succes. – Care suferă pierderi de os Este un fenomen des întâlnit în cazul persoanelor ce suferă de paradontoză, unde specialistul în implantologie poate apela la grefă de os pentru a fixa în siguranță implantul.

Estetica dentară oferă încredere. Tehnologiile de ultimă generaţie oferă soluţii. Totul pentru zâmbetul vostru.

ro_RO

Programare PopUp