Program

Contact

Protetica dentară
Protetica dentară se ocupă cu realizarea de lucrări. Acestea pot fi: fațete dentare, coroane sau punți, proteze dentare.
Obținerea unei estetici dentare excepționale și a unui zâmbet perfect
Înlocuirea coroanelor dentare distruse cu materiale rezistente biocompatibile
Reîntregirea dentiției și a țesutului dentar lipsă
Asigurarea rezistenței coronare pentru dinții tratați pe canal
Asigurarea unei masticații eficiente si a unor rezultate de durată
Rezultate rapide – o lucrare se execută, în medie, în două săptămâni

Dar ce înseamnă, practic, protetica dentară?

Punțile dentare

Punțile dentare sunt mai multe coroane solidarizate dintre care minim una nu acoperă o rădăcină dentară, ci spațiul rămas după extracția unui dinte. Ele sunt indicate atunci când nu se poate insera un implant: O contraindicație legată de oferta osoasă O contraindicație legată de starea generală de sănătate Considerente economice Durata mai scurtă a tratamentului

Protezele dentare

Proteza dentară mai este denumită popular și placă. Protezele dentare pot fi parțiale sau totale, cu sau fără croșete, cu sisteme speciale de tip capsă, acrilice sau cu structură metalică de rezistență (proteze scheletate).

Obținerea unei estetici dentare excepționale și a unui zâmbet perfect. Asigurarea rezistenței coronare pentru dinții tratați pe canal.

Ceramica din care se realizează componentele fizionomice ale lucrărilor dentare este un material ce nu își schimbă culoarea în timp și nu se abrazează. În același timp, are și o înaltă biocompatibilitate, nu irită gingiile, nu interacționează în niciun fel cu țesutul viu. Astfel, rezultatul obținut este stabil în timp, atât estetic cât și funcțional. Beneficiile unei lucrări dentare se întind pe o perioadă de 10 ani. După devitalizare (scoaterea unui nerv), un dinte nu va mai avea aceleași proprietăți. În timp, culoarea se va schimba, iar rezistența coroanei va fi diminuată. Tratamentul ideal constă în aplicarea unei coroane dentare.
Dentists table with tools and props on it

Știți ce este o coroană dentară?

Coroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe folosite pentru a acoperi în întregime un dinte natural deteriorat. Practic, coroana dentară ia forma și structura funcțională a unui dinte natural. Pe lângă suportul dintelui, aceasta are și un rol estetic. O coroană dentară acesta poate fi atașată și unui implant. Există mai multe tipuri de coroane dentare, fiind diferențiate de materialele din care sunt realizate. Acestea influențează în mod direct, atât durata lor de viață, cât și estetica. Avantajul coroanelor de Zirconiu îl consituie aspectul natural. Acestea reflectă lumină la fel ca și dinții naturali. Practic, Zirconiul este cel care răspunde celor mai exigente cerinţe de ordin funcţional şi estetic.

Estetica dentară oferă încredere. Tehnologiile de ultimă generaţie oferă soluţii. Totul pentru zâmbetul vostru.

ro_RO

Programare PopUp