Program

Contact

2016. Un an excelent!

2015 a fost un an foarte bun pentru New Dental și nu poate urma decât un 2016 excelent! Am creat această clinică din dorința de a asigura o experienţă minunată în tratamentele dentare şi un loc primitor în care durerea nu există.

Vreau să le mulțumesc pacienților noștri pentru că ei sunt cei care ne-au oferit oportunitatea unei exprimări profesionale entuziaste şi dedicate. Cei care ne-au călcat pragul au avut încredere în noi! Au știut că le vom reda sănătatea dentară și că îi tratăm cu toată atenția și priceperea noastră.

De altfel, îi asigur pe toți cei care ne vor alege și care ne vor deveni clienți de-a lungul timpului, că standardele New Dental vor crește de la an la an! Pentru că noi suntem generația care crede în muncă, pasiune, seriozitate!

Așadar, vine un an cu proiecte noi, soluții creative, și cu entuziasm debordant!

În 2016, echipa New Dental îşi va dedica toate resursele pentru a asigura pacienților cel mai bun tratament de care au nevoie.

Vom pune accentul pe implantologie și coroane dentare moderne pentru că aici “doare” cel mai tare.

Implantul dentar este o necesitate într-o țară în care lipsa unui dinte şi toate problemele rezultate de aici sunt ignorate şi netratate.

Coroanele dentare asigură o funcţionare eficientă a danturii atunci când sunt indicate. În forma lor ideală, când se confunda cu dinţii naturali, ne permit să zâmbim, să avem un mestecat normal, să ne bucurăm de o sănătate completă.

O dentiţie completă trebuie să devină un standard.

Mi-ar fi facil să duc la rang de artă prevenirea problemelor dentare, dar ce facem cu dinţii lipsa, cu cei fracturaţi sau cu risc iminent de extracţie? Lipsa unui singur dinte sau a mai multora duce la grave dezechilibre de poziţie şi de funcţionare a dinţilor restanţi, la migrări, la suprasolicitări, la resorbţii osoase, la tratamente din ce în ce mai complicate şi mai scumpe.

Am ales să nu-l îmbrăţişăm pe “Lasă că merge şi aşa!”. Suntem generaţia care identifică o problemă şi îşi foloseşte resursele pentru a o rezolva. Un aspect exterior sănătos, plăcut şi integru completează frumuseţea interioară a oamenilor.

În 2016 punem pe primul loc integritatea danturii noastre şi frumuseţea rezultată din sănătate. Încurajăm tratamentele care ne fac mai încrezători şi mai optimişti, tratamente care ne permit o dezvoltare personală armonioasă.

Vă aştept cu drag la New Dental pentru a alege împreună planul de tratament potrivit!
Dr. Irina Gavriluț

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole Asemănătoare ​

Pivotul dentar

Pivotul dentar este un dispozitiv medical utilizat pentru a reface un dinte care prezintă leziuni mari ale coroanei dentare( partea vizibila in cavitatea bucala), dar

Coroana dentară

Coroana dentară este o piesa protetică realizată în laboratorul de tehnica dentară, care se fixează pe un dinte sau pe un implant dentar și care

Implanturile Dentare

Ce sunt implanturile dentare? Implanturile sunt dispozitive, asemeni unui șurub, realizate din titan sau aliaje de titan. Au rolul de a inlocui radacina dintelui pierdut.Ulterior,

ro_RO

Programare PopUp